FES-TE SOCI/A

Des de l’any 1982, Esplais Catalans treballem des del voluntariat per a la transformació social en base als drets dels infants, mitjançant l’educació popular. L’enfortiment i la participació dels esplais és la nostra raó de ser. I la teva col·laboració ens fa créixer i consolidar la nostra feina!

Omplint aquest formulari podràs convertir-te en soci/a col·laborador/a d’Esplais Catalans, amb la voluntat de donar-li suport. Gràcies a aquesta addhesió, rebràs informació i publicacions de l’associació, gaudiràs d’avantatges especials i podràs participar a molts espais de dicisió de l’entitat. T’hi apuntes?

Com a soci/a col·laborador/a, podràs…

  • Participar als actes orgànics de l’associació (Esplaiada, Escola d’Esplac…) i a l’Assemblea General.Ordinària amb veu però sense vot.
  • Formar part de les comissions i grups de treball d’Esplais Catalans com el consell redactor del Som Esplai.
  • Rebre l’agenda d’Esplais Catalans del curs.
  • Tenir un accés amb usuari propi a l’EsplacNet, la intranet dels esplais i al Banc de Recursos.
  • Beneficiar-te de descomptes de la cooperativa Encís i de cursos de l’Escola del Sol … i més!

*D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD) t’informem que les teves dades s’incorporaran a un fitxer automatitzat d’Esplais Catalans. Et garantim que aquestes dades són confidencials i d’ús exclusiu de l’associació. Si ho desitges, pots accedir, rectificar o cancel·lar les dades, adreçant-te per escrit a Esplac (esplac@esplac.cat)

El teu nom

Cognoms

DNI (Amb lletra inclosa)

Adreça

El teu email

Telèfon de Contacte

Població i codi postal

Modalitat de quota.
Escolliu la opció triada.

Dades bancàries.
Ens posarem en contacte amb tu per tal de formalitzar el pagament anual de la quota. Aquest es farà efectiu cada mes d'abril mitjançant domiciliació bancària.

Titular del compte

Número de compte.

Codi IBAN (4 dígits) + Codi de l'entitat financera (4 dígits) + Codi de l'oficina (4 dígits) + Codi de control (2 dígits) + Número de compte (10 dígits).

Comentaris