Avís legal web

ESPLAIS CATALANS–ESPLAC, és una associació inscrita el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 5766, secció 1a de Barcelona i censada a la Secretaria General de Joventut amb el número 548, amb CIF G-08773517. La societat és propietària del nom de domini www.esplac.cat.

Avinyó 44, 2n pis

08002 Barcelona

Tel: 93 302 61 03

E-mail: esplac@esplac.cat

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei i la bona fe. La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.

Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris, llevat de l’EsplacNet, que està restringit a aquells  i aquelles usuàries que per accedir-hi disposen d’una contrasenya proporcionada per Esplais Catalans. L’usuari no facilitarà l’ús de la seva contrasenya a tercers. Esplais Catalans no es fa responsable dels danys i perjudicis que s’ocasionin a l’usuari com a conseqüència de la pèrdua o robatori de la contrasenya i de l’ús per part de tercers.

Esplais Catalans–ESPLAC es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

Esplais Catalans-Esplac manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració de les usuàries i usuaris de la pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça esplac@esplac.cat

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Aquesta pagina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de d’Esplais Catalans-ESPLAC o de tercers que han autoritzat el seu ús a Esplais Catalans-ESPLAC, quedant expressament prohibida la seva explotació sense l’autorització expressa d’Esplais Catalans-ESPLAC que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit.

L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

Esplais Catalans-ESPLAC es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

Esplais Catalans-ESPLAC es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

Esplais Catalans-ESPLAC no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control d’Esplais Catalans-ESPLAC i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, Esplais Catalans-ESPLAC  no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar Esplais Catalans-ESPLAC. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

Esplais Catalans-ESPLAC no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

Esplais Catalans-ESPLAC no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.