L’Equip de Coordinació

L’Equip de Coordinació d’Esplais Catalans del curs 2016-2017 està conformat per:

Irene Torrecilla Camps

Presidència

itorrecilla@esplac.cat

Vaig ser monitora del Puigcastellar de Santa Coloma de Gramenet durant 6 anys, EGS del sector Barcelonès Nord d’Esplais Catalans dos cursos seguits i a l’#AGOEsplac14 vaig entrar a formar part de l’Equip de direcció (ED). Des de l’#AGOEsplac15 en sóc la presidenta. Fora del món associatiu em vaig formar en periodisme i actualment treballo i em segueixo formant en l’àmbit de la comunicació. També formo part del claustre de l’Escola Lliure El Sol.

Oriol Castro Arnau

Vicepresidència primera

ocastro@esplac.cat

Durant set anys vaig fer de monitor a l’esplai Drac Màgic de Vilanova i la Geltrú. Sóc enginyer aeronàutic de formació, programador web autodidacta i actualment estic treballant com a freelance en el món del desenvolupament web. Sempre he procurat combinar la vessant més tècnica amb el món del lleure i l’associacionisme en general. Sóc molt actiu en el teixit associatiu de Vilanova, principalment a través de La Unió Vilanovina. També sóc formador de l’Escola Lliure el Sol i des de l’Assemblea General Ordinària del 2011 formo part de la direcció d’Esplais Catalans.

Marta Cortina Cervelló

Vicepresidència segona

mcortina@esplac.cat

Vinc de l’esplai Drac Màgic, de Vilanova i la Geltrú, on he crescut i sigut monitora durant molts anys. Sóc comunicadora, llicenciada en Periodisme i amb un postgrau de muntatge audiovisual. M’encanta la idea de combinar educació i comunicació, ara mateix em dedico a dinamitzar tallers de cinema a instituts i sóc formadora de l’Escola Lliure el Sol, sobretot en els cursos Marta Mata. Milito al col·lectiu feminista Bullanga, el qual forma part del Casal de dones de Vilanova. Formo part de la direcció d’Esplac des de l’Assemblea del desembre de 2013 i vaig ser reescollida a l’AGO de 2015.

Sara Subirana Muntada

Secretaria

ssubirana@esplac.cat

Sóc monitora de l’esplai d’Avià des del 2011 i també he estat membre de l’Equip General del Sector Bages Berguedà entre el 2013 i el 2015. Sóc membre de l’Equip de Direcció des de l’AGO del 2015. Estic molt arrelada al meu poble i participo activament de les seves associacions juvenils. A més, estudio música en l’especialitat de pedagogia a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Eduard Fernando Martínez

Tresoreria

efernando@esplac.cat

Vaig ser monitor de l’Esplai Espurna entre 2006 i 2013, abans n’havia estat infant i membre del grup de joves. El curs 2013-2014 vaig formar part de l’Equip General del Sector. Com a representant d’Esplac entre 2012 i 2015, vaig formar part del Secretariat del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), els darrers dos anys ocupant-ne la Vicepresidència. He viscut sempre al barri de Sants de Barcelona, on m’he implicat en associacions i plataformes veïnals. Sóc economista per la UPF i he fet el Màster en Internacionalització a la UB. Faig de gerent a Biocontrol Techologies, empresa desenvolupadora de biopesticides. Des de l’AGO de 2014 formo part de l’Equip de Direcció d’ESPLAC.

Dani Costa Soler

Vocal

dcosta@esplac.cat

Des dels 18 anys sóc monitor a l’esplai. El 2010 vaig ser partícep de la creació de l’Esplai la Fera de Terrassa, on he dedicat els últims cinc anys. L’any 2013 vaig entrar a formar part de l’EGS del sector Vallès, on hi vaig estar dos anys. Al novembre de l’any 2015, vaig presentar-me a l’Equip de Direcció d’ESPLAC, amb el ple convenciment que des del lleure no només s’educa, sinó que també es transforma. Participo activament del teixit associatiu de la meva ciutat, sóc mestre de Primària i formador de l’Escola Lliure el Sol.

Àlex Fajardo Barrera

Vocal

afajardo@esplac.cat

He estat monitor de l’esplai Greska des de la seva fundació l’any 2010, vaig formar part de l’Equip General del Sector Baix llobregat durant 3 anys. Durant el curs passat vaig estar desvinculat de la vida esplaquera però des de l’AGO passada formo part de l’Equip de Coordinació. És el meu primer any, i l’afronto amb moltes ganes d’aprendre i gaudir del procés d’adaptació. Actualment estudio Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat de Barcelona i ho compagino treballant de monitor i vetllador a una escola de Sant Joan Despí. Participo del teixit associatiu de Sant Boi de Llobregat i Molins de Rei, ciutats on he crescut.

Ramon Sagalés i Costa

Vocal

rsagales@esplac.cat

La meva aventura comença el setembre del 2007 quan vaig entrar a fer de monitor en pràctiques al Centre d’Esplai l’Eixam de Rubí. El cursos 2013-2014 i 2014-2015 vaig formar part de l’Equip General de Sector del Vallès. A l’AGO d’Esplac del 2015 vaig ser escollit membre de l’Equip de Direcció. Tot i ser de Sant Cugat, la meva vida associativa l’he fet sempre a Rubí. Formo part del casal de joves CAJ el Rusk de Rubí.

Xavier Planas Alonso

Secretaria General

xplanas@esplac.cat

He estat monitor de l’Esplai Movi de Sarrià durant 8 anys i el curs 2013-14 vaig formar part de l’Equip General del Sector Barcelona. Durant aquests anys m’he format com a mestre i he participat en diverses associacions del barri de Sarrià. Des de l’Assemblea General Ordinaria del 2014 ocupo el càrrec de secretari general d’Esplais Catalans.