FORMACIÓ PER A MONITORES I DIRECTORES DE LLEURE

Esplais Catalans gestionem aquest tipus de formacions a través de l’Escola Lliure el Sol. Esplac i l’Escola dissenyem conjuntament els cursos i els diferents programes de formació continuada per a monitores i monitors, dirigents, treballadores i treballadors i formadores i formadors, d’acord amb el nostre ideari. A més, subvencionem la formació de les monitores i directores dels esplais d’Esplac.

CURSOS OFICIALS DE DIRES I MONIS

Entre l’oferta formativa que gestionem amb l’Escola hi podeu trobar els cursos oficials per aconseguir la titulació de monitores o directores de lleure, en format residencial, semi-residencial o no-residencial. Es tracta de cursos en que, a través de metodologies participatives i vivencials, adquirireu totes les competències necessàries per desenvolupar les vostres tasques com a responsables de l’educació en el lleure.

MONOGRÀFICS

També podeu trobar cursos monogràfics en els que especialitzar-vos en un tema concret que sigui del vostre interès, amb el suport de professorat especialitzat.

CÀPSULES FORMATIVES

Per últim, teniu les càpsules formatives, formacions de més curta durada sobre una temàtica concreta que podeu treballar amb el vostre equip de monis o amb monis d’altres equips.

Per a consultar les properes formacions feu clic al botó següent:

Visita la pàgina de l’Escola Lliure El Sol

Segueix-nos!