Ja podeu descarregar el nou recurs per a la preparació i realització de rutes amb infants i joves

La guia de rutes realitzada per Esplac que presentem és un recurs que vol ser un suport a l’hora de preparar i realitzar rutes a l’esplai amb infants i joves.

La guia ens recorda tots els passos a seguir a l’hora de preparar una ruta, per no deixar-nos res important, i també ens dóna consells de prevenció i seguretat a l’hora de caminar i passar la nit. A més a més, ens explica curiositats del món del senderisme i la muntanya i a cada apartat hi trobareu enllaços per aprofundir sobre el tema concret de cada capítol.

Al final de la guia hi trobareu unes quantes propostes de rutes per fer amb infants i joves per diferents indrets del territori català. A cada una hi trobareu indicades les etapes, llocs per dormir i edats recomanades per fer-la, i al final de tot també podreu consultar informació complementària per realitzar rutes fora de Catalunya.

Aquest és el primer dels dos nous recursos que tenim previstos per enguany. Molt aviat podreu tenir a les vostres mans el CCReant, la nova eina per elaborar projectes de vacances.

Esperem que us sigui d’allò més útil i que tingueu una bona ruta!