Presentem els iniciatives pedagògiques d’Esplais Catalans, en què totes les monitores podeu prendre part i dir la vostra!

Tal com vam aprovar de manera conjunta en l’Assemblea General Ordinària celebrada el mes de novembre a Sant Andreu de la Barca, iniciem els nous projectes i comissions d’Esplac per al curs 2018 amb la intenció de crear grans grups de treball per tirar-los endavant.

Els grups de treball són un espai de reunió de monitores, dirigents i tècniques en què es desenvolupen les accions d’un projecte, es generen recursos per als esplais i es planteja el posicionament d’Esplac en aquella temàtica. Cada grup de treball s’organitza i treballa de manera independent. Les reunions solen ser mensuals (tot i que és decisió de cada equip) i el lloc de trobada varia en funció de les preferències dels participants.

En la infografia que adjuntem a continuació (aquí versió pdf), podreu veure tots els projectes, comissions i espais de coordinació que tenim actualment a Esplac, una descripció, la data de la propera trobada i les persones i adreça electrònica de contacte.

Si esteu interessades en alguna temàtica, no dubteu a contactar amb la persona coordinadora del projecte o comissió. Volem que els grups de treball sigui espais transversals i participatius, i per això les monitores i monitores d’esplai sou imprescindibles! Que res no ens aturi! Fem créixer conjuntament els projectes d’Esplac perquè siguin útils per a tothom!