Sector Geogràfic Camp de Tarragona

Camp_de_tarragonaTot va començar cap a l’any 2010 quan els dos primers esplais de la zona es van federar: La Grapadora, de Tarragona i Els Brivalls de Mont-roig del Camp. Aquell curs i el següent el farien vinculats al sector veí, el Penedès-Garraf.
El curs següent dos esplais més provinent de les mateixes comarques es van federar, El Serrallo de Tarragona, i L’Esclop, de Vila-seca. Això va aportar la fortalesa suficient per formar un sector propi.

El curs 2013-14, es va estrenar seu del sector a l’Hotel d’Entitats de Tarragona. Acomplint, així, un major apropament i enfortint més aquest sector dotant-lo d’un lloc de referència.

L’empenta del sector va ser ben present el curs 13-14 allotjant una activitat ben gran d’Esplais Catalans, la Monifesta’t.

Equip General del Sector Camp de Tarragona 2016-17

Maria Cerdà, Elvira Saucedà i Joel Joan Sánchez

Maria Cerdà

mcerda@esplac.cat

Sóc tarragonina de sempre i he sigut moni de l’Esplai la Grapadora des del 2012 fins ara. Mai havia sigut nena d’esplai ni havia anat de colònies, però vaig començar ajudant en unes festes del Barri i em vaig trobar dins del món del lleure de patac! Quan vaig entrar a l’esplai feia molt poc temps que formàvem part d’Esplac i era de les monitores més motivades d’Esplac i del sector fins que em vaig decidir a entrar a l’EGS i ara ja fa 3 cursos que en formo part! Estic estudiant tercer d’Enologia a la URV (i no, no bec vi cada dia…).

Elvira Saucedà

esauceda@esplac.cat

Tinc 23 anys i sóc monitora de l’esplai La Grapadora de Tarragona. Mai he estat nena d’esplai i durant la meva infància vaig anar dues vegades comptades de colònies, però quan vaig tenir oportunitat vaig fer el curs de monis i ràpid em vaig espavilar en buscar lloc on fer les pràctiques.
Aquesta cerca em va fer topar amb La Grapadora i ja en porto 4 anys. Ara per ara estic estudiant el CFGS d’Integració Social, treballo com a monitora d’extraescolars i reafirmo el meu compromís voluntari en l’educació en el lleure dia rere dia! L’encant pel món del lleure i les ganes de créixer una mica més em van portar a ser EGS, i bé espero que sigui el primer any i no l’últim!

Joel Joan Sánchez

jsanchez@esplac.cat

Hola! Sóc el Joel, tinc 22 anys i he nascut a Tarragona. La meva etapa dins del lleure va començar als 5 anys, quan vaig entrar a formar part de la família de l’Esplai del Serrallo. Porto tota la vida anant al esplai com a nen i no va ser fins als 16 anys que vaig passar a ser monitor de l’esplai i ja en porto 6! Aquest any he decidit entrar al EGS del Camp de Tarragona, per potenciar el sector i per conèixer més tot el que envolta a Esplac. Actualment combino l’esplai amb els estudis i estic acabant el 4rt curs del grau en Química per la URV.

Les fotografies del Sector Camp de Tarragona

[flickr_photostream user_id="142584032@N04"]

Llista dels esplais del sector del camp de Tarregona

Aitana

C/ VALL D'ARAN, 1
43800,VALLS
ALT CAMP,TARRAGONA
Tel.: 650752160
esplaiaitana@gmail.com
Web:

El Serrallo

C/ Sant Pere nª 45, baixos
43004,TARRAGONA
TARRAGONÈS,TARRAGONA
Tel.: 692257060
esplaidelserrallo@gmail.com
Web: usuaris.tinet.cat/esplais/

Els Brivalls

Plaça Joan Miró, s/n
43300,MONT-ROIG DEL CAMP
BAIX CAMP,TARRAGONA
Tel.: 654619711
elsbrivalls@hotmail.com
Web:

L'Esclop

Sant Pere, 25
43480,VILA-SECA
TARRAGONÈS,TARRAGONA
Tel.: 637136052
esplaiesclop@gmail.com
Web: esplaiesclop.blogspot.com.es/

La Floresta

Local Social s/n
43006,TARRAGONA
TARRAGONÈS,TARRAGONA
Tel.:
grupesplailafloresta@gmail.com
Web:

La Grapadora

Avda/ Andorra 15 baixos 4A
43002,TARRAGONA
TARRAGONÈS,TARRAGONA
Tel.: 675410488
esplai.lagrapadora@gmail.com
Web: www.esplailagrapadora.com

Magdalena

La Constitució s/n (Clot de les Granotes)
,LLEIDA
SEGRIÀ,LLEIDA
Tel.: 618135284
esplaimagdalena@gmail.com
Web: esplaimagdalena.wordpress.com