Sector Geogràfic Girona

GironaEls esplais de Girona, després de participar durant uns anys amb el Sector Maresme, inicien les seves pròpies activitats el curs 2014/15 on en pocs mesos s’atreveixen a compartir i créixer amb diverses reunions, una Trobada de Monis i una Trobada d’Infants!

Amb uns equips joves i carregats d’energia, més de 200 infants i joves i una cinquantena de monis, el Papu-Tisores (Llagostera), La Teranyina (Amer), Kamono (Vilablareix).

El sector Girona es va constituir oficialment a l’Assemblea General Ordinària d’Esplais Catalans de 2015, on els esplais van ratificar la seva creació per unanimitat.

Equip General del Sector Girona 2017-18

Paula Bahí, Elena Virgili i Paula Turon

Paula Bahí

pbahi@esplac.cat

Sóc de Llagostera de tota la vida i exiliada a Barcelona des de fa 5 anys per estudis. He crescut com a infant i monitora a l’Esplai El Papu-Tisores des de la seva creació i fins aquest any, que he deixat l’equip. Aquest curs és el segon (i mig) que formo part de l’Equip General del Sector Girona, que, tot i ser un sector petit i nou, hem tirat endavant i seguim amb ganes de fer feina durant un bon temps més!  Al llarg d’aquests dos anys i mig he conegut persones precioses que m’han acompanyat i enriquit molt, i he anat adquirint perspectives diferents de l’educació en el lleure i com d’important és treballar-hi, ja que l’entenc com a una via de resistència necessària des d’on poder seguir transformant. Actualment estic acabant el grau de Sociologia a la UAB i encara no sé què vull ser de gran…, però tinc molt clar que tot el que he après fins ara ja és molt terreny guanyat! Amb tot això, doncs, seguim!!

Elena Virgili

evirgili@esplac.cat

Sóc l’Elena Virgili i aquesta temporada he començat un nou viatge sent EGS del Sector Girona. Des de fa tres anys soc monitora de l’esplai El Papu-Tisores. Estudio Educació Primària a la Universitat de Lleida, i no deixaré que la boira cobreixi tota l’energia que porto dins! Enamorada del món del voluntariat i sempre encantada de descobrir coses noves! 

Paula Turon

pturon@esplac.cat

Soc la Paula Turon, i vinc de Llagostera (sí, aquell petit poble de Girona que va acollir l’última Esplaiada). Fa set anys que soc monitora de l’Esplai El Papu-Tisores i en fa dos que soc EGS del Sector Girona (ja em van avisar que Girona enamora!). Sóc una persona riallera, xerraire, il·lusionada, motivada i plena d’energia de l’esplai!

Llista dels esplais del sector Girona

Kamono

Plaça del Perelló
17180,VILABLAREIX
GIRONÈS,GIRONA
Tel.: 972495655
esplaikamono@gmail.com
Web: esplaikamono.wixsite.com/esplaikamono

La Teranyina

Pujada de l'Estació, 15
17170,AMER
SELVA,GIRONA
Tel.:
teranyina.esplai@gmail.com
Web:

Medinyà

c/Sant Mer, 7
17481,SANT JULIA DE RAMIS
GIRONÈS,GIRONA
Tel.: 696999739
medinyaesplai@gmail.com
Web: esplaimedinya.wordpress.com/

Papu-Tisores

C/Sant Pere 5
17240,CADAQUES
ALT EMPORDÀ,GIRONA
Tel.: 972832300
esplai.papustisores@gmail.com
Web: www.paputisores.blogspot.com.es/