FES-TE SOCI/A

Des de l’any 1982, Esplais Catalans treballem des del voluntariat per a la transformació social en base als drets dels infants, mitjançant l’educació popular. L’enfortiment i la participació dels esplais és la nostra raó de ser. I la teva col·laboració ens fa créixer i consolidar la nostra feina!

Omplint aquest formulari podràs convertir-te en soci/a col·laborador/a d’Esplais Catalans, amb la voluntat de donar-li suport. Gràcies a aquesta addhesió, rebràs informació i publicacions de l’associació, gaudiràs d’avantatges especials i podràs participar a molts espais de dicisió de l’entitat. T’hi apuntes?

Com a soci/a col·laborador/a, podràs…

  • Participar als actes orgànics de l’associació (Esplaiada, Escola d’Esplac…) i a l’Assemblea General.Ordinària amb veu però sense vot.
  • Formar part de les comissions i grups de treball d’Esplais Catalans com el consell redactor del Som Esplai.
  • Rebre l’agenda d’Esplais Catalans del curs.
  • Beneficiar-te de descomptes de la cooperativa Encís i de cursos de l’Escola del Sol … i més!

*D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD) t’informem que les teves dades s’incorporaran a un fitxer automatitzat d’Esplais Catalans. Et garantim que aquestes dades són confidencials i d’ús exclusiu de l’associació. Si ho desitges, pots accedir, rectificar o cancel·lar les dades, adreçant-te per escrit a Esplac (esplac@esplac.cat)