Monifesta’t

La Monifesta’t és la trobada general de monitores i monitors d’Esplac, en què fem formacions, activitats i festa! Es duu a terme generalment cada tres anys i esta organitzada pels mateixos monitors i monitores participants.

La Monifesta’t reuneix a monitores i monitors d’Esplac, però també a dirigents de l’associació, tècnics i tècniques, col·laboradores, sòcies i persones i entitats que comparteixen amb Esplac projectes de treball. També hi són presents altres entitats afins a Esplais Catalans i a exmembres de l’associació. A més, alguns dels espais del cap de setmana són oberts a la participació de la ciutadania de la població local.

La Monifesta’t es planteja com un moment important en la consciència col·lectiva del conjunt de monitores i monitors dels esplais i com un espai on poder aprendre, en el sentit més ampli de la paraula, no només tècniques i coneixements, sinó també des de l’experiència. A més, és un dels moments més àlgids de reivindicació per l’associació.

L’última edició s’ha celebrat a Centelles els dies 19, 20 i 21 de maig de 2023 sota el lema “Pel món que volem, les joves eduquem!“.

Monifesta’t 2023

Altres edicions de Monifesta’t

Notícies relacionades