Home>Internacional
Internacional2021-10-29T11:59:49+02:00

Internacional

Fomentem la capacitat de mirar cap enfora, de treballar en xarxa i de compartir experiències per tal d’entendre el nostre context quotidià i transformar-lo, tot desenvolupant una consciència de responsabilitat mundial compartida. Establim relacions de manera continuada i compromesa amb diverses plataformes, federacions i associacions, tant en l’àmbit local com en l’àmbit internacional.

Properes oportunitats

Objectius:
  • Oferir i donar suport previ a l’enviament de persones i esplais a oportunitats internacionals.
  • Millorar els processos d’enviament, selecció de persones i esplais participants en activitats internacionals i l’atenció personalitzada als esplais en temes internacionals.
  • Vehicular el retorn que fan les persones i esplais que participen d’activitats, de formacions i de projectes internacionals i intentar que aquests tinguin el màxim impacte dins l’associació.
  • Fomentar la xarxa de voluntaris/es europeus juvenils per tal de fomentar una societat intercultural inclusiva, generar transformació social i crear solidaritat internacional.
  • Projectar Esplais Catalans en l’àmbit europeu i internacional per enfortir el paper d’Esplais Catalans i fer conèixer el seu funcionament. L’IFM-SEI és la federació a la qual pertany Esplac en l’àmbit internacional i de la qual formem part.
  • Fomentar el sentit de l’internacionalisme a l’esplai i el que això implica: el foment d’esperit crític, el posicionament davant les injustícies socials, l’augment de coneixements de noves geografies i cultures, una millor capacitar organitzativa i comunicativa, etc.
Contacte:

internacional@esplac.cat

Blog Creuant Mirades

“Hem viscut, gaudit i sobretot après molt.” L’experiència del seminari Education for Social Change

9 de desembre de 2021|

Autoria: Participants d'Esplac al seminari "Education for social change". Fa unes setmanes 4 monitores d’esplac vam participar del seminari d’educació no formal i educació socialista en el marc de les [...]

Per parlar d’internacionalisme hem de parlar també de justícia global

27 d'agost de 2020|Tags: , , , |

27/08/2020 Autoria: Àrea Internacional d'Esplac Des de l’àrea internacional d’Esplac fomentem la capacitat de mirar cap enfora, de treballar en xarxa i de compartir experiències per tal d’entendre el nostre [...]

TOTES LES ENTRADES

Notícies relacionades

Amb la col·laboració de: 

Segueix-nos!