Pàgina inicial>Internacional
Internacional2019-11-28T14:51:45+01:00

Internacional

Fomentem la capacitat de mirar cap enfora, de treballar en xarxa i de compartir experiències per tal d’entendre el nostre context quotidià i transformar-lo, tot desenvolupant una consciència de responsabilitat mundial compartida. Establim relacions de manera continuada i compromesa amb diverses plataformes, federacions i associacions, tant en l’àmbit local com en l’àmbit internacional.

Properes oportunitats

Objectius:
  • Oferir i donar suport previ a l’enviament de persones i esplais a oportunitats internacionals.
  • Millorar els processos d’enviament, selecció de persones i esplais participants en activitats internacionals i l’atenció personalitzada als esplais en temes internacionals.
  • Vehicular el retorn que fan les persones i esplais que participen d’activitats, de formacions i de projectes internacionals i intentar que aquests tinguin el màxim impacte dins l’associació.
  • Fomentar la xarxa de voluntaris/es europeus juvenils per tal de fomentar una societat intercultural inclusiva, generar transformació social i crear solidaritat internacional.
  • Projectar Esplais Catalans en l’àmbit europeu i internacional per enfortir el paper d’Esplais Catalans i fer conèixer el seu funcionament. L’IFM-SEI és la federació a la qual pertany Esplac en l’àmbit internacional i de la qual formem part.
  • Fomentar el sentit de l’internacionalisme a l’esplai i el que això implica: el foment d’esperit crític, el posicionament davant les injustícies socials, l’augment de coneixements de noves geografies i cultures, una millor capacitar organitzativa i comunicativa, etc.
Contacte:

internacional@esplac.cat

Integrants:

Carmen Alonso Villaverde (Referent), Elisabet Prunés (Coordinadora de Projectes Internacionals), Paula Ràfols, Shes Páez, Marta Muñoz, Julieth Zucchero, Agnés Santaló, Amalia Garcia, Laura Muñoz, Jessica Gallardo, Cira Diakhaby.

Blog Creuant Mirades

Falkencamp internacional Döbriach: Campaments a Àustria

29 d'Agost de 2019|Tags: , , , , , , , , |

29-agost-2019 Autora: Natalya Chetverova, SVE alemanya a Terrassa i monitora de l’esplai La Fera. (English below) Del 20 al 31 de juliol, l’entitat Rote Falken Àustria va convidar a tots els seus [...]

Fòrum Europeu de Joves 2019 – Creant ponts per la cohesió social

4 de Juliol de 2019|Tags: , , , , , |

04-juliol-2019 Autora: Natalya Chetverova, SVE alemanya a Terrassa i monitora de l’esplai La Fera. (English below) Del 25 al 27 de juny del 2019, el Project Aladin i el Bertelsmann Stiftung, juntament amb [...]

TOTES LES ENTRADES
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Notícies relacionades

Segueix-nos!             

Segueix-nos!