Internacional2023-02-15T11:05:07+02:00

Internacional

Fomentem la capacitat de mirar cap enfora, de treballar en xarxa i de compartir experiències per tal d’entendre el nostre context quotidià i transformar-lo, tot desenvolupant una consciència de responsabilitat mundial compartida. Establim relacions de manera continuada i compromesa amb diverses plataformes, federacions i associacions, tant en l’àmbit local com en l’àmbit internacional.

Properes oportunitats


Objectius:
  • Oferir i donar suport previ a l’enviament de persones i esplais a oportunitats internacionals.
  • Millorar els processos d’enviament, selecció de persones i esplais participants en activitats internacionals i l’atenció personalitzada als esplais en temes internacionals.
  • Vehicular el retorn que fan les persones i esplais que participen d’activitats, de formacions i de projectes internacionals i intentar que aquests tinguin el màxim impacte dins l’associació.
  • Fomentar la xarxa de voluntaris/es europeus juvenils per tal de fomentar una societat intercultural inclusiva, generar transformació social i crear solidaritat internacional.
  • Projectar Esplais Catalans en l’àmbit europeu i internacional per enfortir el seu paper i fer conèixer el seu funcionament.
  • Fomentar la participació als fòrums, trobades i activitats de l’IFM-SEI, federació a la qual pertany Esplac en l’àmbit internacional.
  • Fomentar el sentit de l’internacionalisme a l’esplai i el que això implica: el foment d’esperit crític, el posicionament davant les injustícies socials, l’augment de coneixements de noves geografies i cultures, una millor capacitar organitzativa i comunicativa, etc.
Contacte:

internacional@esplac.cat

Blog Creuant Mirades

Queer Easter 2022: “Allà tots estem en la mateixa situació. L’experiència que viuràs i la gent que coneixeràs serà increïble”

2 de juny de 2022|

Autoria: Monitores i monitors d'esplais d'Esplac participants de la Queer Easter (Alemanya). El dia 11 d’abril 10 monitores d’Esplac vam tenir l’oportunitat de participar a la Queer Easter a Kurt [...]

“Hem viscut, gaudit i sobretot après molt.” L’experiència del seminari Education for Social Change

9 de desembre de 2021|

Autoria: Participants d'Esplac al seminari "Education for social change". Fa unes setmanes 4 monitores d’esplac vam participar del seminari d’educació no formal i educació socialista en el marc de les [...]

Notícies relacionades

Amb la col·laboració de:

Go to Top