Aquest estiu 76 esplais d’Esplais Catalans tenen preparades 144 activitats entre colònies, campaments, rutes, activitats internacionals i camps de treball. No us sembla una passada? Feu un cop d’ull al cercador d’activitats d’estiu, per veure-les totes!

Com cada any, seguim visitant els esplais per oferir-los suport i per acompanyar-los en aquests moments tan especials.

Fins el moment hem visitat 20 esplais en el procés de preparació de les seves activitats d’estiu. Aquestes visites serveixen per compartir dubtes i propostes de millora per part dels esplais i, per altra banda, engegar tots aquells mecanismes tècnics i pedagògics de suport per tal de que les activitats que tenen previstes es duguin a terme amb èxit. El nostre principal objectiu: que tots els esplais puguin dur a terme amb qualitat les seves activitats programades amb tanta il·lusió.

Durant l’estiu, si els esplais ho volen, també els visitem al lloc de realització de l’activitat. Ens agrada passar una jornada plegats i compartir inquietuds i reptes de futur. Enguany ja tenim programades 53 visites a activitats d’estiu!

Totes aquestes visites comporten un gran desplegament de persones entre dirigents i tècniques d’Esplac, però els resultats són positius i diversos: hi ha més apropament i cohesió de les persones que formem Esplac, augmenta la participació dels esplais en els espais de decisió d’Esplac i millora la qualitat i la quantitat d’activitats any rere any.

Podeu compartir les imatges sobre les vostres activitats a les xarxes socials sota l’etiqueta #esplaisfemlestiu. Nosaltres penjarem les fotografies de les visites que fem.

Molt bon estiu!