Ben aviat arriba Sant Jordi, i els esplais aprofitem la diada per muntar una paradeta i vendre roses, llibres o manualitats al carrer! En algunes de les parades també podreu trobar la publicació Vet aquí els nostres drets: Contes per explicar els drets dels infants, un recull de contes fruit del concurs de contes il·lustrats que vam realitzar l’any 2009, per celebrar el 20è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.

Aquí teniu un llistat dels esplais que farem paradeta per vendre roses, llibres o manualitats, amb l’adreça i l’horari. No dubteu en venir a fer-nos una visita!

Que passeu una bona diada!

L’Esplai Merlot vendrà roses i manualitats, de 8 a 15h a Salelles (Ctra. del Bruc a Manresa, km 14).

L’Esplai Minuatx vendrà roses i manualitats, de 9 a 20h a la Plaça Espanya de Manresa.L’Esplai Vol i Vol vendrà llibres, roses i pastissos, entre les 9 i les 20h, a la Plaça Lluís Companys de Cornellà, davant del Mercat del Centre.L’Esplai Turons us rebrà a la seva paradeta a la Rambla Catalunya, número 23. També el grup de joves vendrà llibres i roses a la cantonada d’Urgell amb Gran Via, amb la intenció de guanyar diners per anar de viatge.

 

L’Esplai Espurna vendrà llibres i roses de proximitat a la cantonada de Rambla Catalunya amb el Carrer Mallorca, a la Plaça Bonet i Moixí i a la Plaça de Sants.

 

L’Esplai Totikap ubicarà les seves paradetes a l’Avinguda Mistral núm. 30 i a la Rambla de Catalunya núm. 30.

 

L’Esplai Karsperle us espera entre les 8 i les 19h a la cantonada del carrer Rogent amb Rosselló.L’Esplai Grapadora vendrà llibres, roses i manualitats fetes pels infants i joves, de 8 a 20h, als carrers de Tarragona.  L’Esplai La Tribu us espera a la seva paradeta al carrer La Riera núm. 34 de Mataró.L’Esplai MIV serà de 9 a 20h a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès venent roses, llibres i samarretes.

L’Esplai Drac Màgic vendrà roses, entre les 9 i les 20h a la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

L’Esplai Globus Roig vendrà llibres de segona mà i roses, tant dissabte com diumenge, de 10 a 20h, a les Dependències municipals de Calafell Platja (Carrer Sant Pere) de Calafell.L’Esplai Gatzara vendrà llibres, de 9 a 18h, a Castellbisbal.

L’Esplai Egara us espera tant dissabte com diumenge a la Plaça Immaculada de Terrassa.

L’Esplai Farfalia vendrà llibres i roses, de 9 a 18h, a la Plaça 1 de maig de Terrassa.

L’Esplai La Fera vendrà llibres i roses, de 9 a 21h, al carrer Raval de Montserrat núm. 33 de Terrassa.

L’Esplai Santa Eulàlia vendrà roses, de 9 a 14h i de 15h a 19h, al Carrer Verge de la Salut d’El Rieral.

L’Esplai Can Parellada vendrà llibres i roses en dues paradetes a la ciutat de Terrassa: una al Carrer Amèrica núm. 17 i l’altra al Carrer de la Font Vella. Hi seran de 8 a 20h.