Joves de Portugal (Rota Jovem), d’Itàlia (Arciragazzi), d’Àustria (Kinderfreunde – Rote Falken), d’Esplac i de l’Escola Lliure El Sol han estat participant al Youth Exchange 2022 a Saifores.

Del 22 al 30 d’agost, a Cal Mata (Saifores) ha tingut lloc l’intercanvi internacional que organitza Esplac, juntament amb l’Escola Lliure el Sol: el Youth Exchange. Una activitat internacional, dins el marc Erasmus+, en la qual hi participen altres associacions d’educació no formal d’Àustria, Itàlia i Portugal. Un total de 16 joves, d’entre 16 i 29 anys, han pogut aprendre altres formes de fer d’entitats juvenils, han parlat sobre participació, com implementar projectes transformadors i entendre l’educació no formal com una manera de fer política.

L’estada a Cal Mata l’han compartit amb un dels cursos de creixement de l’Escola Lliure El Sol i Esplac. També, van coincidir amb un grup d’arqueòlegs que estan investigant un jaciment íver proper, i el van poder anar a veure.  Entre formacions i dinàmiques, també han gaudit de la platja, d’una nit de gastronomia intercultural, de la festa major d’Arboç, i fins i tot, han composat la cançó oficial de la trobada!

Si vols participar en una activitat internacional com aquesta, tens totes les oportunitats properes a la pàgina de l’àrea o també pots enviar un correu a internacional@esplac.cat.