El documental, realitzat per Esplac i la productora Camille Zonca, s’estrenarà el dijous 2 de febrer a les 19:45 hores als Cinemes Girona (Barcelona).

Després de gairebé un any de preparació del projecte, veu la llum “Transformar Educant: el documental dels esplais catalans”! El projecte reflecteix a través de la mirada de protagonistes de 3 generacions diferents els valors i manera de fer de l’esplai.

Al llarg d’un estiu descobrirem a través d’aquests personatges diferents activitats i moments característics dels esplais i de l’educació en el lleure. Uns campaments a la muntanya, l’organització d’una festa major, una reunió amb les famílies dels infants o la planificació d’activitats de l’equip de monitors i monitores formen part del dia a dia “esplaiero”.

Al desembre vam presentar el tràiler, que podeu veure aquí!

La projecció tindrà lloc el dijous 2 de febrer a les 19:45 hores als Cinemes Girona (carrer Girona 175, Barcelona). Seguidament, hi haurà un col·loqui amb l’equip que ha realitzat el documental i un refrigeri. El documental té una durada de 50 minuts.

Volem que el màxim de monitores i persones que estimeu l’esplai pugueu gaudir d’aquest moment amb nosaltres! Per això, sortegem 30 entrades dobles per a l’estrena. L’únic que heu de fer és omplir el formulari que trobareu clicant a sota. Teniu temps fins el 22 de febrer! La setmana del 23 de febrer us avisarem si sou una de les persones afortunades!

Si no podeu venir a l’estrena, no patiu: farem altres passis més endavant i no només a Barcelona, sinó arreu del territori.

Amb aquest projecte, seguirem escampant i difonent l’energia de l’esplai!