Redacció: monitores i monitors del Grup Esplai Somnis

El proper dissabte 20 de juliol, el Grup Esplai Somnis de Sant Joan de les Abadesses farem 20 anys. Per això us convidem a participar de la nostra festa, que consistirà ni més ni menys en 20 hores d’esplai plenes d’activitats i de somnis!

De les 10h a les 17h tindrem inflables a la piscina. A més realitzarem una gimcana d’11h a 13h en el mateix recinte que no us podeu perdre! A continuació, de 17h a 18h el Grup Esplai Somnis farem una actuació (els Pallassos Somiatruites) a la piscina. Acte seguit, de 18h a 19h, hi haurà una cercavila amb la col·laboració dels grallers de Campdevànol i Ogassa que ens portarà per tot el poble fins arribar a la Plaça Major.

Un cop allà, de les 19h a les 19.45h hi haurà un acte oficial amb els ex-presidents i president actual de l’esplai, que ens explicaran quina ha estat la trajectòria del Grup d’Esplai Somnis al llarg d’aquests 20 anys.

De les 19,45h a 20h seguirem a la Plaça Major amb l’acte simbòlic de “Fes volar el teu somni”. Aquest acte consistirà en que cada persona assistent podrà deixar anar un globus amb el seu somni escrit, no us ho podeu perdre! Acte seguit i fins les 20,30h, farem un lipdub amb la cançó de l’Esplai. La podreu escoltar clicant AQUÍ.

A les 20.30h hi haurà Sopar Popular al Passeig (podeu comprar el tiquet de manera anticipada a Ca la Nati, Bar l’Abadia i Ca la Montse, i també a taquilla) El menú esplaiero serà macarrons, botifarra amb patates, postres i cafè, vi i aigua.

Per tancar la jornada, tindrem concert a les 23.30h a la Plaça Major amb els grups de The Ògenes, The Big Blue Theory i Trast (teloners de Txarango).

Us hi esperem a tots i totes! Hem de fer que aquests 20 anys siguin inoblidables!

esplai-somnis-20-anys