El proper dissabte dia 27 d’octubre celebrem la trobada anual del claustre de l’Escola Lliure El Sol. És una trobada especial perquè parlem del programa Anselm Clavé, de formació del professorat de l’escola, que defineix les etapes de formació i creixement dels membres del claustre. L’objectiu: tenir un programa de formació de professorat que garanteixi el millor desenvolupament i qualitat pedagògica del Pla de Formació del Moviment Laic i Progressista (MLP), així com de la formació externa.

D’altra banda, la trobada servirà per a celebrar el vintè aniversari de l’Escola. Vint anys que comencen el 15 de gener de 1992, amb la creació de l’Escola per part d’Esplais Catalans i la Fundació Ferrer i Guàrdia. Vint anys per a titular gairebé 6.000 monitors de lleure infantil i juvenil i oferir formació a unes 20.000 persones. Però sobretot, vint anys per a esdevenir l’escola laica referent de formació en educació popular.

Avui, l’escola es troba en un moment clau: el desenvolupament del Pla de Formació com a eina de formació de les entitats del MLP, la col·laboració en el desenvolupament de formació de qualitat amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat, que des de setembre acull l’Escola a la seva seu, l’impuls de la formació ocupacional i contínua, la visibilitat d’una nova escola i la millora en l’eficiència, entre d’altres. És una etapa de reptes, una etapa d’il·lusió, que dissabte serà ben visible a la trobada del claustre. Us hi esperem!

Trobada del claustre: dissabte 27/10 a les 10h (professorat escola)
Celebració 20è Aniversari: dissabte 27/10 a les 12.30h (acte obert)