Redacció: esplai Egara

L’esplai Egara fa 30 anys i això no es fa cada dia!

Aquest any tan especial per a l’esplai ja acaba però encara queda la celebració que farem el dia 8 de juny a l’esplai tot llençant la casa per la finestra, i sí, tu, hi estàs convidat!

Durant tot el curs, el Senyor Esplai ha estat comunicant-se amb els monitors i monitores, nens i nenes amb una càpsula del temps que cada dissabte ens deixa enterrada sota la escala i nosaltres llegim amb molta atenció per saber quina història ens explica i què li ha passat. Cada dissabte venim ansiosos per saber què serà el que li haurà passat en aquests 30 anys, com ha crescut, a qui ha conegut durant tants anys i les seves experiències… Fins i tot, algun dia ha aconseguit arribar a avançar en el temps i avançar-nos alguna cosa que estava per passar…

Ens ha presentat a molts antics monitors i monitores que han vingut al esplai a fer-nos activitats que ells recordaven amb molt de carinyo i que havien fet quan ells eren nens o que els hi havia agradat molt fer quan eren monitores.

Serà un dinar de “traje” i també hi haurà barbacoa per si algú es vol fer la carn, casdascú portarà el seu menjar i l’esplai posarà el carbó, el pa i el tomàquet. Durant tot el dia hi hauran jocs, actuacions, més jocs per a totes les edats, karaoke, exposició de fotos i tindrem una paret del pati preparada per pintar-la!

Serà una festa difícil d’oblidar així que no te la pots perdre, vine a celebrar el 30é aniversari del Senyor Esplai!