El Baix Llobregat va celebrar el DUDI el 21 de novembre a Sant Esteve Sesrovires.

Van participar 8 esplais del sector (l’Esplai Trapella, L’Agrupa, el Greska, el Pa amb Tomàquet, l’Arc de Sant Martí de Torrelles, la Peti ki Peti, el Guspira i l’ASDIVI), que van agrupar més de 400 infants, joves i monis. Malgrat que el vent i la pluja va fer que hi hagués algunes baixes, el dia va aguantar i totes les activitats es van desenvolupar tal com estaven previstes. Tots els esplais destaquen la bona organització de la comissió organitzadora i de l’EGS, que va permetre que tot anés sobre rodes. Els infants van gaudir tant de les activitats com de l’espectacle del Grup d’animació AMBAUKATUNÀBIA. Els i les joves van poder escollir entre tallers tant diversos com (castellers, dansa, arts marcials, percussió, entre altres).
Els esplais ho tenen clar, els Drets dels Infants es treballen cada dia, durant tot l’any, com a acció transversal del projecte educatiu. Tot i així, la celebració del DUDI és una bona ocasió per donar a conèixer al poble la tasca dels esplais, fer visibles els drets dels infants i sensibilitzar a la societat que els drets cal conèixer-los, posar-los en pràctica i defensar-los quan aquests es vulneren.
A més de conèixer i reivindicar els drets dels infants, la trobada va servir per intercanviar experiències entre els esplais i fer més cohesió del sector.