Vols fer un any de voluntariat a Àfrica?

Les entitats Action Enfance Senegal i OGCEYOD Cameroon obren places a través de l’IFM-SEI per acollir a 3 persones (una a Senegal i les altres dues a Camerun). L’estada serà d’octubre de 2013 a setembre de 2014. La persona que vagi a Senegal compartirà estada amb un monitor dels Woodcraft Folk (Gran Bretanya) que ja ha estat seleccionat.

El termini per rebre la teva sol·licitud (carta de motivació i currículum vitae en anglès) és el diumenge 30 de juny! Per més informació, consulta la Call for volunteers de OGCEYOD i Action Enfance.

Vols fer un any de voluntariat a Centreamèrica? I a la Gran Bretanya?

L’entitat hondurenya Mentes en Acción i l’Exeter District dels Woodcraft Folk ofereixen una plaça cadascuna per fer una estada d’un any (octubre 2013-setembre 2014)

El termini per rebre les sol·licituds (carta de motivació i currículum vitae en anglès) és el diumenge 7 de juliol! Per més informació, consulta la Call for volunteers Mentes en Accion i Woodcraft Folk.

Les vostres sol·licituds s’han d’enviar abans dels terminis indicats a internacional@esplac.cat i christine@ifm-sei.org.