Si tens entre 18 i 30 anys i t’interessa el món àrab i la cooperació euro-àrab, arriba el 7è Fòrum Euro-àrab de la Joventut a Budapest!

La formació té per objectiu fomentar la participació de joves en la construcció de la pau i la cooperació euro-àrab per a societats inclusives. El programa serà una combinació de tallers basats en l’aprenentatge no formal, grups de treball per treballar en xarxa i compartir bones pràctiques i per tal de millorar el diàleg i l’intercanvi entre les persones participants.

Característiques:

  • Els idiomes de treball del fòrum seran l’anglès i l’àrab, amb interpretació simultània proporcionada durant les sessions plenàries.
  • Es preveu que totes les persones participants arribin el 4 de novembre al Centre Europeu de la Joventut de Budapest i marxin el 9 de novembre de 2019.
  • L’activitat és gratuïta: El Consell d’Europa proporcionarà la pensió completa i l’allotjament al fòrum al Centre Europeu de la Joventut de Budapest. El Consell d’Europa reemborsarà les despeses de viatge dels participants en efectiu durant l’activitat o després de l’activitat mitjançant transferència bancària presentant les factures, documents de viatge i bitllets obligatoris.

INSCRIPCIONS ONLINE: La data límit és el 26 d’agost. Encara que la data d’inscripcions oficials hagi acabat, pots enviar un correu a internacional@esplac.cat i igualment entrar al formulari online i fer la inscripció:

Més informació a youthapplications@coe.int o internacional@esplac.cat