Aquestes vacances de primavera els esplais d’Esplac realitzen un total de 40 activitats per tot el territori. En concret, seran 20 colònies, 9 campaments i 11 rutes, dues de les quals fora de Catalunya

Les activitats de convivència durant les vacances ens ofereixen un entorn privilegiat per relacionar-nos en un ambient diferent, en contacte amb la natura i per poder viure l’esplai amb molta més intensitat, ja que convivim durant moltes hores i en activitats molt diverses amb els nostres companys i companyes. És per això que molts esplais aprofiten les vacances per marxar lluny de la civilització, i cada cop són més els que opten també per realitzar rutes per la muntanya o la costa. Les rutes ens serveixen per aprofundir encara més en aspectes com l’autonomia, l’esforç, la responsabilitat i la cooperació entre infants i joves, a banda que ens permeten descobrir nous racons del país on mai hi podríem arribar d’una altra manera.

Recordem que a Esplac comptem amb la Guia de Campaments, Colònies i Rutes, que ens dóna un cop de mà a l’hora de preparar les nostres activitats i, si consultem l’última pàgina, ens permet saber si ho tenim tot a punt i no ens deixem res abans de marxar!

Cal que tingueu present que durant els dies que durin les activitats estarà disponible el telèfon d’emergències: 667263132

A més a més, durant aquestes vacances de primavera, 6 monitores de 4 esplais diferents participaran a la Queer Easter a Berlín, un seminari de formació internacional que aquest any se centrarà en la «community accountability».

Esperem que totes les activitats surtin d’allò millor! Marxem de vacances, però no deixem de fer esplai!