El dijous 23 de març de 18:00h a 20:30h a Esplac es durà a terme la primera trobada amb esplais, dirigents i sòcies d’Esplac per compartir experiències, necessitats i inquietuds sobre l’abús sexual infantil

Aquest any, des d’Esplac volem posar sobre la taula la protecció a la infància en relació al maltractament i l’abús sexual infantil. Treballararem aquesta mirada des de la prevenció, detecció i abordatge dels casos. 

La nostra intenció és adaptar el Protocol de prevenció de la Generalitat sobre l’abús sexual infantil a la realitat dels esplais d’Esplac. Per fer-ho, farem diverses trobades amb les monitores, sòcies i dirigents de l’entitat. La primera serà el proper dijous 23 de març a la seu d’Esplac, de 18:00h  a 20:30h. En aquesta trobada recollirem experiències, inquietuds, necessitats i neguits per part dels esplais. La segona trobada serà en el marc de la Monifesta’t. Per fer tot aquest procés, ens acompanyarà la Fundació Vicki Bernadet. 

Des d’Esplac hem creat una infografia on s’explica com s’han de comunicar els casos a l’entitat i un model d’escrit per redactar-los. La podeu consultar al nostre nou Banc de Recursos.

Les inscripcions estan obertes a l’Era i enviant un correu a asi@esplac.cat per a les persones sòcies.

També us animem a consultar el vídeo que s’ha realitzat per apropar la temàtica als esplais: