El final de curs és moment de valoració, però també de començar a pensar propostes de cara al curs vinent! És per això que el passat 1 de juny ens vam trobar tots els Equips Generals de Sector (EGS), representants de les Comissions, representants dels Grups de Treball i l’Equip de Direcció (ED) per tal de valorar les línies d’Esplac de manera global i fer una proposta de línies d’actuació de cara al curs vinent.

Del Pla Estratègic se’n desprenen la necessitat de treballar a partir de 4 eixos: la Participació, com a condició imprescindible per tirar endavant el projecte dels esplais i d’Esplac; l’Atenció Personalitzada, com a metodologia de relació i acompanyament dels esplais; el Model d’esplai, com a aprofundiment i reconeixement del nostre propi projecte; i el Decreixement com a marc conceptual que marqui la nostra gestió a tots nivells.
Es tracta d’un primer esborrany que vam fer arribar a tots els esplais per correu electrònic i que acabarem de tancar a principis del curs vinent. Per això us convidem a revisar-lo i que, si en teniu ganes i interès, treballeu propostes i esmenes a les reunions de Sectors, Comissions i Grups de Treball d’aquest juny. Comptem amb vosaltres per a treballar-les!

En cas que no pugueu assistir a aquestes reunions i tingueu propostes, feu-les arribar a les persones referentsd’aquests espais de treball (EGS o ED) abans de final de mes.

Que tingueu un final de curs carregat d’energia de l’esplai i ens veiem fent l’estiu!