Es conforma el nou EGS i els nous projectes pel curs 2015/16

El sector Baix Llobregat cada vegada és més actiu i cohesionat. Els esplais que en formem part, ens sentim part d’un projecte col·lectiu que hem construït entre totes i que any rere any anem millorant i reconstruint. Perquè si una cosa ens agrada, és; replantejar-nos el que fem, marcar-nos nous reptes, analitzar les necessitats i interessos del sector i buscar-hi respostes creatives.

A poc a poc, anem creixent, ja som 14 esplais de 13 poblacions diferents del Baix Llobregat. Però el nostre objectiu no és créixer perquè si, volem crear una xarxa que permeti conèixer les problemàtiques que tenen els esplais localment, i donar-hi una resposta globalment.

Els esplais del Baix són diversos, com ho són els seus pobles, ciutats i la seva gent, i d’aquesta riquesa ens volem nodrir, en les assemblees de sector, en les activitats com el Dudi i les trobades d’infants i joves i en espais de debat, reflexió i formació per als i les monis del sector, com la Trobada de monis, CIM intersectorial, jornades formatives, comissions per treballar en perspectiva de gènere i inclusiva, etc.

Tenim molta feina i un calendari ben ajustat, però la farem tan bé com sabem, amb un EGS renovat i el suport dels i de les monis que participin de les comissions de treball. Perquè la participació és acció, creació i compromís!