Arriba carnestoltes, una festa atrevida, divertida i fins i tot, un xic transgressora! Per carnaval, tot s’hi val! I els esplais també aprofitem aquesta ocasió per ser creatius: ens fabriquem les disfresses i això ens permet treballar, promoure i reivindicar aquells temes que veiem importants per l’esplai i pel nostre entorn!

A l’hora de fer una disfressa, qualsevol complement, peça de roba o estri ens pot servir per confeccionar-la. Només ens cal una mica d’imaginació i reutilitzar coses i objectes que tenim a l’abast. Així, a la vegada, estem donant una altra vida a un material que ja crèiem fora d’ús!

Us proposem un parell d’activitats del banc de recursos que, de ben segur, us poden donar idees per confeccionar les vostres disfresses sostenibles! Podeu deixar anar la vostra imaginació a través d’un taller de Màscares de Carnestoltes o, fins i tot, organitzar un Carnestoltes prét a porter per decidir com voldreu anar disfressats si feu una comparsa!

Segur que teniu un munt d’idees de tallers i activitats per a treballar aquesta festa! Us animem a compartir-ho al banc de recursos, aportant-hi nous continguts a través de l’Assac on-line! La resta d’esplais us ho agrairem! A més, la vostra opinió compta: valorant i comentant els recursos enriquiu el cercador!

I vosaltres, com celebrareu aquest carnestoltes?