De juny a setembre es duran a terme més de 130 activitats d’estiu entre colònies, campaments, rutes i intercanvis internacionals.

Una seixantena (64) d’esplais amb més de 4.000 participants gaudiran d’uns dies intensos, plens d’emocions i de desconnexió en contacte amb la natura. La convivència amb el grup i amb la natura permet treballar de manera intensa i vivencial els objectius proposats pel curs, i alhora posar de manifest valors com l’autonomia personal, el treball en equip, el consum responsable i el respecte per les persones i per l’entorn que ens envolta.

Els campaments es consoliden i són sempre l’opció més escollida pels esplais, enguany amb un total de 58. Les colònies els segueix amb 38 activitats i de molt aprop, les rutes són la tercera opció amb un total de 33.

Del total de rutes, 13 esplais han optat per fer-les fora de Catalunya, a les Illes Balears, el País Basc, Astúries, Portugal i Eslovènia.

Les activitats internacionals mai fallen, són una opció amb alt contingut en valors com el treball en xarxa, la interculturalitat, la perspectiva de gènere i l’art. En aquestes activitats descobreixen nous racons de món, noves mirades i realitat i segurament nous amics i amigues.

Siguin campaments, colònies o rutes, les de l’estiu són les activitats més important i les que totes esperem amb més emoció. Els destins més escollits pels esplais són a les comarques del Berguedà, l’Empordà, i d’Osona.

Compartiu les vostres imatges sota l’etiqueta #esplaisfemlestiu!

I recordeu que allà on sigueu, podeu comptar amb nosaltres al telèfon d’emergències 24h: 667 26 31 32