Durant les últimes setmanes de l’any han tingut lloc les Assemblees Generals Extraordinàries (AGE) dels sectors. S’han aprovat nous Equips Generals de Sector (EGS) i pressupostos pel 2022.

Per encetar l’any 2021, els sectors d’Esplac han fet les AGE per acabar de decidir com s’encararà el curs 2021/22 arreu del territori.

El Sector Barcelona vota 2 nous EGS a l’AGE d’aquest desembre

Els subsectors Gregal, SantsAntxample i Gracioles de Barcelona s’han reunit al Casal de Joves Girapells, al Guinardó, per celebrar una Assemblea General Extraordinària en què han votat el pressupost del sector d’aquest curs i les dues candidatures a l’Equip General de Sector, el Bernat Riu, exmonitor de l’Esplai Movi de Sarrià, i l’Eduard Ballesteros, monitor de l’Esplai Sant Medir.

En aquesta assemblea hi van participar 35 monis de 15 esplais diferents (Turons, GMM, Isard-Flor de Neu, Torxa, Totikap, Matinada-Pòrtics, Xiroc, Xangó, Movi de Sarrià, Natzaret, Olivera Rodona, Sant Medir, Espurna, Tr3smon, Kasperle). Des de l’AGO d’Esplac, el Sector Barcelona ja està organitzant-se per subsectors. És per aquest motiu que la meitat de la reunió va ser conjunta i l’altra meitat va ser per subsectors, on cada un va estar treballant en les comissions de subsector, com ara el Domingueo Formatiu.

El Baix Llobregat comença l’any amb un Equip General de Sector renovat

A la reunió de sector de desembre es va fer un comiat a la Núria Marín, del Trapella, com a part de l’EGS, que després de dos anys al càrrec finalment ha acabat el seu mandat. Moltes gràcies per la feina feta, Núria! Però això no és tot, a la mateixa reunió es va donar la benvinguda a la Nina Corresa, de l’esplai Agrupa, com a nova membre de l’EGS. D’aquesta manera, l’Equip General del Sector Baix Llobregat segueix tenint 3 membres: la Berta, el Pol i la Nina. A més a més, entre punt i punt de la reunió, es va fer cagar al tió!

 

AGE arreu del territori

Altres sectors com el Ripollès, Osona i Moianès i el Camp de Tarragona també van fer AGE i van aprovar el pressupost del 2022. A més, aquest últim sector, va aprovar l’entrada d’una nova membre de l’EGS, l’Ainhoa Mallafre García.