Ens formem i autoformem a les Vesprades del sector!

El passat 3 de març des del Sector Barcelona vam realitzar les Vesprades, que són un espai formatiu que vol donar resposta a les necessitats formatives dels esplais i de les monitores i monitors del Sector.

Per organitzar les formacions, la comissió ha estat treballant durant uns mesos per veure què podíem oferir i si canviar o no el format. Finalment, es va considerar a nivell de sector que manteníem el format de formació un divendres a la tarda.

Les formacions que hem desenvolupat han estat de dos tipus: 1) Formacions de 4h, conjuntament amb l’Escola Lliure el Sol, sobre «el càstig» i «gestió de conflictes als equips» i 2) Espais formatius de 2h, autogestionats des del sector amb persones voluntàries dinamitzadores de les sessions: «gènere a l’esplai», «educació emocional als equips» i «el càstig».

Mantenim els i les persones assistents a les Vesprades respecte anys anteriors en aquesta activitat formativa del sector! Vam ser 61 persones participants en les formacions i espais formatius, 7 dinamitzadores voluntàries del sector i 6 membres de la comissió de 9 esplais actius del sector. Un cop acabades les formacions, vam sopar plegades i acompanyades de música (de la PD Se lia!) Si vols veure com va anar, dona-li un cop d’ull al Flickr del Sector!