Els monitors i monitores dels esplais del Vallès van gaudir el passat diumenge 22 de febrer d’un matí de cohesió, formació i gastronomia a l’Ametlla del Vallès en la seva tradicional activitat de la formació a la brasa.

Una trentena de monitors i monitores dels esplais Farfalla i Egara de Terrassa; del Piolet, de Barberà del Vallès; del Botó, de Palau-solità i Plegamans; de l’Eixam, de Rubí; del Guai!, de Palou -Granollers- i del Gepa, de l’Ametlla del Vallès, es van reunir per formar-se, compartir experiències i dinar plegats.

Al matí s’hi va afegir en Rafa Cortés, formador de l’Escola lliure del Sol i antic coordinador de projectes del sector Vallès. Va ser l’encarregat de dinamitzar una formació sobre la gestió dels conflictes dins l’equip de monitors, una temàtica que interessava als esplais assistents. La formació va ser molt enriquidora i va servir per a reflexionar sobre la naturalesa, la importància i la gestió de les pròpies emocions.

Més tard, els monitors i les monitores van fer una gimcana en la qual van tenir l’oportunitat de conèixer l’Ametlla del Vallès i la gent que hi viu. Finalment, es van posar les botifarres i els carbassons a les brases, mmm! I així va cloure un matí de formació, participació, cohesió i bon rotllo!