Les monitores del Sector Girona i el Sector Osona-Ripollès van realitzar la primera Trobada de Monitores i Monitors conjunta al poble d’Amer el passat 18 i 19 de març. La trobada va servir als esplais d’ambdós sectors per repensar la forma en què eduquen infants i joves i quin paper juguen les emocions a l’hora de fer-ho.

La trobada va començar dissabte a la tarda i, plenes d’energia, van començar fent algunes dinàmiques de coneixença abans de les formacions. Les temàtiques escollides pels esplais van donar el seu fruit: van tractar l’educació emocional als grups de treball i l’atenció a la infància i l’adolescència en risc, dos temes d’interès compartit per ambdós sectors, i que van poder ser tractats de forma pràctica i dinàmica fins abans de l’hora de sopar, que van preparar un grup de monis divers amb molt d’amor.

Com no podia ser d’altra manera, la sobretaula va continuar amb un joc de nit excel·lent preparat pel sector Osona-Ripollès! La música, els balls i el guitarreo no hi van faltar, l’esperit esplaiero va sortir i es van allargar fins ben entrada la nit posant fi al primer dia de jornada.

Diumenge va ser moment de posar tot allò après en comú entre els diferents monitors i monitores, i la recollida i comiat va ser abans de l’hora de dinar. Les jornada va deixar molt bon gust de boca a les participants, ja que com són dos sectors petits, va ser interessant i enriquidor compartir experiències, vivències, estones de formació i de xerinola, i així anar generant vincles que les facin més fortes!