Aquest 23 d’abril, per Sant Jordi i Santa Jordina, molts esplais venen roses i llibres als seus municipis per autofinançar-se. Descobreix quin et queda més a prop!

Encara no sabeu on comprar roses i llibres aquest Sant Jordi i Santa Jordina? Els esplais d’Esplais Catalans aprofitem el dia per realitzar campanyes econòmiques que financin els nostres projectes educatius i com no pot ser d’una altra manera ens trobareu als carrers dels nostres municipis. A més, a les paradetes dels nostres esplais i podreu trobar els llibres d’Esplac “I tu què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai” i el “Vet aquí els nostres drets”.

A continuació, una llista de les paradetes on podeu anar a cada el Sector Geogràfic:

1. Sector Bages, Berguedà i La Cerdanya

Manresa – Esplai Minuatx, Esplai Safa i Esplai Can Cristu

L’esplai GEPS de Santpedor també està fent paradeta. Consulteu les seves històries d’Instagram @esplaigeps.

2. Sector Baix Llobregat

L’esplai Vol i Vol també està fent paradeta a Cornellà del Llobregat. Consulteu les seves publicacions i històries d’Instagram @esplaivolivol.

L’esplai Pa amb Tomàquet també està fent paradeta a El Papiol. Consulteu les seves publicacions i històries d’Instagram @esplai_pamtu

3. Sector Baix Besòs

L’esplai Diplodocus també està fent paradeta a Badalona. Consulteu les seves publicacions i històries d’Instagram @esplaidiplodocus.

4. Sector Barcelona Nord-Est

L’esplai SCV El Clot també està fent paradeta a El Clot. Consulteu les seves publicacions i històries d’Instagram @scvelclot.

5. Sector Barcelona Oest

L’esplai Natzaret també està fent paradeta a Les Corts. Consulteu les seves publicacions i històries d’Instagram @esplainatzaret.

6. Sector Barcelona Sud

Sants-Montjuïc – Esplai Espurna i Esplai Sant Medir

L’esplai Turons també està fent paradeta a Sants-Montjuïc. Consulteu les seves publicacions i històries d’Instagram @esplaiturons.

7. Sector Camp de Tarragona

8. Sector Maresme

L’esplai 4Pedres també està fent paradeta a Dosrius. Consulteu les seves publicacions i històries d’Instagram @esplai4pedres.

L’esplai El Pas també està fent paradeta a Palafolls. Consulteu les seves publicacions i històries d’Instagram @esplaielplas.

Sector Ripollès, Osona i Moianès

9. Sector Penedès, Garraf i Anoia

Vilafranca del Penedès – Esplai Moviment Infantil de Vilafranca (MIV)

L’esplai Globus Roig també està fent paradeta a Calafell. Consulteu les seves publicacions i històries d’Instagram @esplaiglobusroig.

10. Sector Vallès Occidental

11. Sector Vallès Oriental