Els esplais ens preparem per gaudir de les activitats d’estiu amb qualitat i amb seguretat.

Amb els dies llargs i el sol arriben les ganes de sortir al carrer, de gaudir de la natura i de trencar amb la monotonia. Amb el bon temps, els esplais marxem de campaments, colònies i rutes!
Des d’Esplac estem preparades per ajudar-vos! Com us podem donar un cop de mà? Què heu de tenir en compte?

Abans de marxar:

  • Dades de l’activitat: introduir les dades, el projecte i el pressupost de l’activitat d’estiu a l’EsplacNet. I preparar tota la documentació necessària per preparar l’activitat.
  • Visites: és un bon moment per poder-vos fer un acompanyament i assessorament personalitzat a les necessitats que podeu tenir.
  • Difusió: podeu sol·licitar fins a 50 cartells i 125 quartilles per fer difusió de la vostra entitat a esplac@esplac.cat.
  • Autocars: si n’heu d’utilitzar, poder fer servir els serveis d’Encís. Recordeu que teniu un 5% de descompte a l’import.
  • Consulteu les últimes informacions que ens ha fet arribar la Direcció General de Joventut de Catalunya referent als requisits que ha de tenir un terreny d’acampada i la normativa a complir per part dels esplais.

Prevenció de riscos:

  • Consulteu tota la informació que tenim a l’abast sobre prevenció i seguretat.
  • Cal tenir molt clar el pla d’emergència per actuar en cas d’incendi, inundacions o tempestes, que haurem dissenyat i compartit amb tot l’equip de monitores abans de marxar. També cal haver definit quines persones seran les encarregades d’informar-se sobre la previsió meteorològica i els riscos periòdicament, i quin serà el pla d’evacuació en cas d’emergència.
  • Teniu a disposició 24 hores el telèfon d’emergències d’Esplac per notificar i fer consultes sobre les incidències que pugueu tenir. TEL. EMERGÈNCIES D’ESPLAC: 667.26.31.32
  • A banda, en cas d’emergència greu trucarem sempre al 112.

Per últim, us recordem la infografia amb el resum de recursos d’Esplac amb els que compteu a l’hora de preparar els vostres activitats d’estiu:

Quin munt de coses, oi? Si encara us queda algun dubte, contacteu amb la Coordinadora de projectes del vostre sector!
Podeu compartir tant la preparació com el desenvolupament de les vostres activitats mitjançant el hashtag #esplaisfemlestiu
Us desitgem unes activitats d’estiu plenes d’emocions inoblidables!