Esplac forma part d’aquest projecte internacional, coordinat per la IFM-SEI, i busquem participants per les trobades que hi ha al llarg del curs!

The Journey of Youth Leadership és un projecte internacional, coordinat per la IFM-SEI en col·laboració amb organitzacions d’educació formal d’arreu del món (Xile, Índia, Senegal, Mali, Àustria…) del qual Esplac en formem part! 

Des d’aquest 2022 fins a finals de 2023 hi haurà diferents trobades (tant internacionals com a nivell nacional) per tal de reflexionar i formar-se al voltant de la participació i lideratge juvenil, la democràcia interna a les organitzacions i conèixer bones pràctiques sobre governança, criteris de transparència i relleu generacional.

El projecte està adreçat, principalment, a joves d’entre 18 i 25 anys; ja siguin dirigents de les entitats o que els motivi conèixer i debatre al voltant dels nous lideratges i adquirir habilitats per portar-ho a terme al seu context local -ja sigui a l’esplai, al sector o a Esplac-.

Al llarg del curs anirem obrint convocatòries per les activitats previstes per aquest projecte. Ara mateix, busquem participants per a dues trobades internacionals que tindran lloc al juny i a l’agost!

Good governance training

Esplac acull aquesta activitat internacional que tindrà per objectiu conèixer i compartir l’experiència de cada entitat pel que fa a l’organització i democràcia interna. Es treballarà sobre com incrementar la participació infantil i juvenil, el relleu generacional o transparència en la presa de decisions. Hi participaran una dirigent i una monitora de cada associació.

Dates: del 21 al 26 de juny

Lloc: Alberg els Caus de Mura (Mura, Barcelona)

Cost: 72€ (inclou allotjament, àpats i transport d’anada i tornada amb autocar)

Places: 2 places en total

Leadership Academy

Aquesta formació internacional tindrà lloc durant la Common Ground, així que les participants viuran una experiència doble, participar del seminari formatiu i alhora viure en primera persona un campament amb més de 2000 infants, joves i monis d’arreu del món! Es faran tallers i sessions per formar-se en disseny estratègic de projectes, treball en equip, parlar en públic i tot un seguit d’habilitats per apoderar els lideratges juvenils.

Dates: del 29 de juliol al 8 d’agost

Lloc: al campament de la Common Ground (Kelmarsh, Regne Unit)

Cost: 120€ (inclou allotjament, àpats i vols*)

Requisits: tenir entre 16 i 25 anys

Places: 4 places en total

*se’t retornarà fins a 250€ en concepte de transport

Idioma de treball: Anglès i/o Castellà (cal tenir un nivell adequat per tal de poder participar plenament de l’activitat). Hi haurà una persona fent interpretació castellà ←→anglès.

Com m’inscric? Escriu a internacional@esplac.cat o al 722 67 21 66 i fes la teva inscripció a través de l’Era

Tens temps fins al 31 de maig!

Més informació i contacte:  internacional@esplac.cat  / 722 67 21 66