El cap de setmana del 18 i 19 de març han tingut lloc dues trobades simultànies on hi han participat infants, joves i monitores de tres esplais del Sector Baix Besòs.

Més de 40 joves dels esplais Puigcastellar i Xirusplai s’han trobat aquest cap de setmana, juntament amb monitores i monitors, a la casa de colònies Can Montcau de la Roca del Vallès. Han pogut gaudir d’un cap de setmana de cohesió i formacions, que ha permès a les joves trobar espais de debat, reflexió i intercanvi d’experiències per continuar aprenent i creixent. Les participants estan molt contentes d’anar teixint vincles amb les altres joves d’esplai per mantenir el Sector Baix Besòs viu!

Mentrestant, a la casa de colònies Eurostage de Caldes d’Estrac, s’han trobat també més de 130 infants i monitores i monitors dels esplais Diplodocus, Puigcastellar i Xirusplai per passar el cap de setmana plegats. Han pogut fer jocs, gimcanes i dinàmiques, coneixent així els infants dels altres esplais del Sector i gaudint de l’entorn i el bon temps.

Ambdues activitats han estat un gran èxit i els esplais del sector ja tenen ganes de repetir-les l’any vinent!!

El cartell:

Recull de fotografies: