S’obren les inscripcions per participar a la Winter School 2019-2020 a Berlín! Enguany amb el títol “Countering right-wing populism”, que significa “Lluitant contra el populisme de la dreta”.

Els moviments i els partits de dretes guanyen cada vegada més força a les ciutats Europees i tenen més poder a les societats, apareixen cada cop més grups extremistes i partits radicals de dretes. Aquest fenomen es pot veure tant en l’àmbit local com en l’àmbit de la Unió Europea. És una tendència actual, o bé, aquests girs cap a la dreta arriben per quedar-se?

Juntament amb altres organitzacions, volem desenvolupar estratègies sobre com respondre a aquesta situació. Quin és el nostre paper com a educadores en aquests moments de violència i propaganda? Com podem organitzar-nos i quins enfocaments educatius són necessaris per trobar el poder creixent de les idees de dreta? El nostre objectiu és trobar respostes i construir una xarxa de força comuna de solidaritat socialista entre països.

Durant el seminari tractarem tots aquests temes però també ens divertirem i ens autoorganitzarem per passar el cap d’any juntes!

Informació pràctica:

Dates: 28 de desembre al 4 de gener 2020. (Els i les joves passaran el cap d’any junts a Berlín)
Lloc: A la seu del centre Kurt Löwenstein (prop de Berlín).
Cost: 70 euros per participant (allotjament i manutenció). El cost del viatge es reemborsarà a l’arribada (màxim a 6 persones).
Places per Esplac: 6
Idioma: Anglès

Com m’inscric?
Ja t’hem convidat a través de l’Era! Si vols participar-hi, entra a l’Era, indica que sí a l’assistència de l’activitat i omple el formulari de sol·licitud que t’apareixerà!

Contacte: internacional@esplac.cat / 933026103 / j.gerber@kurt-loewenstein.de
I si vols més informació, pots fer clic aquí.

 

Amb la col·laboració de: