L’entitat alemanya Soziale Bildung organitza una nova edició de l’ART CAMP, el seu emblemàtic projecte internacional!

L’ART CAMP és un projecte de l’entitat alemana Soziale Bildung. Aquesta activitat s’organitzava periòdicament fins que va arribar la pandèmia de la Covid-19; és per això que des del 2019 no s’ha dut a terme cap nova edició. Des de l’organització estan molt il·lusionats per reengegar aquest projecte que proposa treballar temàtiques socio-polítiques mitjançant les arts escèniques i visuals.

El tema d’enguany és la solidaritat i la justícia social “Heart head hands – perspectives on social justice and solidarity in Europe”, que s’abordarà a través de diferents vessants artístiques (audiovisual, arts dramàtiques, dansa…). En aquest intercanvi juvenil, joves d’organitzacions de diferents països d’Europa (França, Polònia, Itàlia, Alemanya i Catalunya) participaran conjuntament dels campaments. Durant l’estada, les persones participants duran a terme tallers, dinàmiques, jocs… amb l’objectiu comú de promoure la lluita per la justícia social. A més, s’animarà els grups a generar una presentació al final del projecte.

El campament se celebrarà del 14 al 26 d’agost i tindrà lloc a uns 150 km de Berlín, a Lartz (Kulturkosmos Müritz e.V). El projecte stà enfocat a grups d’entre 14 i 17 anys (amb dues monis acompanyants).

Si ets moni d’un grup de joves, o sou un grup de pre-monis o monis motivades, amb disponibilitat i ganes d’aprendre i conèixer gent, apunteu-vos-hi! Per participar-hi cal respondre aquest formulari, teniu temps fins el 27 de març. Un cop acabat el període d’inscripció, durem a terme un procés de selecció del grup que participarà d’aquesta activitat.

Informació bàsica sobre el projecte:

Lloc:  Lärz (Alemanya)

Dates: 13 – 24 d’agost 2023

Places: 12 participants (14 – 17 anys aprox) + 2 monis (+18)

Organitzacions participants: Arciragazzi (Itàlia), Fundacja Rodowo (Polònia), CEMEA Pays de la Loire (França), Esplac (Catalunya) i Soziale Bildung (Alemanya – organitzadors).

Preu: 50€ per participant. El viatge subvencionat fins a 275€ per persona.

Podeu trobar vídeos d’anteriors edicions aquí:

Si voleu més informació o teniu qualsevol dubte, no dubteu a contactar amb internacional@esplac.cat.