Un any més torna l’Art Camp, una oportunitat internacional única de la mà de Soziale Bildung.

L’entitat Soziale Bildung organitza per aquest estiu una nova edició de l’Art Camp, una activitat que s’organitzava periòdicament cada estiu fins que va arribar la pandèmia de la Covid-19. Després d’una petita pausa, l’estiu passat es va reprendre la iniciativa i Soziale Bildung mantenen la il·lusió de poder continuar fent un projecte que tracta temàtiques polítiques i socials a través de les arts escèniques i visuals.

Aquest any el tema escollit per a l’Art Camp és “Youth culture and democracy – engine of civil society”, el qual es treballarà a través de diverses disciplines artístiques, com el teatre, la dansa o les arts audiovisuals. L’Art Camp és un intercanvi juvenil en què joves de diferents països europeus participen conjuntament d’uns campaments. En aquests es realitzen tallers, dinàmiques i jocs amb l’objectiu comú de promoure la lluita per la justícia social. Al final de l’estada s’anima als grups que hi han participat a generar una presentació al final del projecte.

L’Art Camp es durà a terme en un terreny que s’ubica a uns 150 km de Berlín, a Lartz (Kulturkosmos Müritz e.V), i està enfocat a grups d’entre 14 i 17 anys (amb dues monis acompanyants). Si ets moni d’un grup de joves o sou un grup de pre-monis o monis motivades, amb disponibilitat i ganes d’aprendre i conèixer gent, apunteu-vos-hi! Per participar-hi cal respondre el formulari d’inscripció teniu temps fins al 5 d’abril. Un cop acabat el període d’inscripció, durem a terme un procés de selecció del grup que participarà d’aquesta activitat.

Informació bàsica sobre el projecte:

Lloc: Lärz (Alemanya)

Dates: 28 juliol – 9 d’agost 2024

Places: 12 participants (14 – 17 anys aprox) + 2 monis (+18)

Organitzacions participants: Arciragazzi (Itàlia),  Fundacja Rodowo (Polònia), CEMEA Pays de la Loire (França), Esplac (Catalunya) i Soziale Bildung (Alemanya – organitzadors).

Preu: 80€ per participant. El viatge subvencionat fins a 275€ per persona.

Formulari d’inscripció fins al 5 d’abril.

Podeu demanar més informació o resoldre qualsevol dubte a: internacional@esplac.cat i al 637 04 42 26

No et perdis els vídeos d’edicions anteriors!

Contrasenya: artcamp