El dissabte que ve, Artés aplegarà prop de 400 infants i joves en una jornada educativa i lúdica que girarà al voltant de l’art i la creativitat.

El proper dissabte 9 de febrer, tindrà lloc a la localitat d’Artès la trobada de tots els esplais del Sector Bages-Berguedà. Han organitzat una activitat conjunta en la qual l’eix vertebral de la jornada serà l’art, en qualsevol de les seves formes i expressions.

La diada començarà a les 10 del matí amb una xocolatada conjunta. Un cop esmorzats, els infants es distribuiran entre les diferents activitats, dividits per grups d’edat. Podran deixar anar la seva creativitat pintant grafitis, fent percussió corporal, teatre, cinema, ball de bastons, creant instruments amb material reciclat, i fins i tot practicant acroesport! Tot això, dinamitzat per les monitores i monitors, amb ganes de posar en marxa la imaginació dels infants!

A l’hora de dinar, tots els grups es tornaran a trobar, aquest cop al teatre del poble on, a mitja tarda, un grup d’animació infantil farà l’espectacle amb el qual es clourà aquesta gran trobada!

El grup de joves que ha preparat l’esdeveniment s’ha encarregat de coordinar els monitores i les monitores dels diferents esplais, i de gestionar els horaris de les activitats. També, s’ha assegurat de tenir un pla B, que només s’activarà si el temps no acompanya i cau un bon ruixat. Esperem que això no passi!