Amb l’arribada del nou any arriba el moment de fer recompte a l’esplai, saber quants som i introduir les dades a l’ASSAC on-line per contractar l’assegurança de responsabilitat civil i accidents per al 2013. Amb aquest gest que heu fet la majoria dels esplais estem garantint una esplai segur davant els fets inesperats que poden sorgir en qualsevol activitat humana.

A partir d’aquest moment, ja podeu consultar a través de l’ASSAC on-line els documents amb el nombre de persones que teniu assegurades a l’esplai i imprimir els documents de cobertures, el protocol d’actuació en cas de sinistre i el formulari de declaració de sinistre de la companyia.


PER A SABER-NE MÉS…

Què és aquesta assegurança? De què ens protegeix?

La pòlissa que us proporciona Esplais Catalans garanteix que l’esplai pugui fer front a totes les accions de correcció/indemnització que siguin necessàries per reparar els danys accidentals o involuntaris causats a objectes o persones en el desenvolupament normal de la activitat d’esplai. Esplac contracta l’assegurança a través de la corredoria Arç, una cooperativa compromesa amb el desenvolupament de l’economia social i solidària i el mercat social, i promociona l’assegurança ètica i solidària.

Com la contractem?

Com ja sabeu, aquest any 2013 hi ha novetats respecte al procediment de contractació, us en fem cinc cèntims:

  • Les dades d’infants i de monitors del curs actual seran les que agafarem per calcular el volum de persones que assegurem dels vostre esplai.
  • Si durant el curs teniu oscil·lacions en el nombre de persones, sempre és millor assegurar el màxim de gent possible.
  • Hi haurà dos moments durant el curs on podreu fer la demanda d’ampliació del nombre d’assegurats a través dels ASSAC. Serà just abans de la les vacances de primavera i estiu, per adaptar l’assegurança al context de colònies o campaments.