El Sector Baix Besòs ha celebrat, aquest dissabte 2 d’octubre, l’Assemblea General Ordinària (AGO) del sector al local de l’esplai Xirusplai, a Badalona.

En aquesta assemblea hi han participat 16 monis de 3 esplais diferents (el Diplodocus, el Puigcastellar i el Xirusplai) i s’han aprovat la Memòria del curs passat 2020/21 i el Pla de Treball per aquest nou curs 2021/22, que continua amb l’objectiu de seguir treballant per la cohesió dels esplais del sector. A més, han aprovat l’entrada de dues noves membres a l’Equip General del Sector… la Sara Casanovas i l’Elena Bornay, monitores de l’esplai Xirusplai!

Un cop aprovada la documentació, es posen fil a l’agulla per començar a preparar la primera activitat del curs… la DUDI (Dia Universal dels Drets dels Infants). Aquest any, anirà acompanyada d’una nova activitat, la Melic, que reunirà als infants i joves de tots els esplais del sector per celebrar-ho plegats.

Els grups de joves, les premonitores i els premonitors dels esplais, prèviament a la DUDI, hauran pogut participar del CIM Intersectorial que s’organitza juntament amb el sector Vallès Occidental.