L’esplai Garbí vol compartir amb totes la notícia de presentació de la seva festa de Carnestoltes. En ella, detallen tota la informació de l’esdeveniment. Us convidem a llegir-la i us animem molt fort a assistir a la seva festa!

“L’Esplai Garbí, per cinquè any consecutiu, i després de l’èxit de les passades edicions, s’ha tornat a endinsar en l’aventura d’organitzar el Ball de Carnestoltes de la ciutat de Mataró. L’acte tindrà lloc, de nou, a la Plaça Santa Anna el proper dissabte 22 de febrer. L’acte començarà cap a les 21h, just després de la rua que, vist l’èxit de l’any passat, tornarà a finalitzar al mateix lloc on començarà el Ball de Carnestoltes.

Pel que fa a l’oferta musical, seran quatre les actuacions que acollirà l’escenari de la Plaça Santa Anna. A més, cal destacar l’important augment de representació femenina a l’escenari, i per segon any consecutiu hem intentat mantenir la paritat dalt de l’escenari, quedem-nos molt a prop d’aconseguir-la (7 dones i 10 homes) malgrat encara es pot millorar de cara a les properes edicions.

  • Començarem amb el grup de joves Barceloní Rayberis, que ens farà moure l’esquelet al ritme de les seves versions, just al finalitzar la rua.
  • Tot seguit actuarà el grup mataroní The Tyets, un grup que amb el seu propi estil el Trapetón, una barreja de Trap i Reggeaton, ens faran ballar al seu ritme per a seguir amb la festa.
  • El tercer grup que tocarà serà Clotildes, un grup de versions vingut de Barcelona que tocarà cançons d’ara i sempre. Per quart any consecutiu, les versions conegudes per tothom tenen un paper essencial en l’acte i aporten un ambient de festa que concorda perfectament amb les característiques del Carnaval.
  • Per últim, tancaran la nit les punxa-discs PD L-Mental (DJs ja residents en l’acte), dues noies barcelonines que animen la festa amb ritmes de tot tipus. Cal destacar la seva implicació personal en la lluita feminista, que tradueixen en els seus bolos posant només música no sexista.

Per acabar, deixem els perfils propis a les xarxes socials:
– Instagram: @balldecarnestoltes
– Facebook: @balldecarnestoltes
– Twitter: @BallMataro

Des de l’Esplai Garbí convidem a tota la ciutat a assistir a l’acte per gaudir d’una nit plena de concerts fins ben entrada la nit (03:00h), i així assegurar-ne noves edicions per una ciutat que aposti per la cultura popular al llarg de l’any.”