El Sector Barcelona celebra l’Assemblea General Ordinària i aprova la Memòria, el Pla de Treball i el nou Equip General de Sector.

El passat dilluns 21 d’octubre el Sector Barcelona va celebrar l’Assemblea General Ordinària a l’esplai Totikap. En total van assistir-hi unes 45 persones i es va aprovar la Memòria del curs 2018-19, el Pla de Treball del curs 2019-20 i el nou Equip General de Sector!

Aquest any, el Pla de Treball del Sector Barcelona contempla el Curs d’Iniciació al Monitoratge, la Trobada de Referents, la Trobada de Monis, les Konjuntivitis i el Domingueo Formatiu. A més, també inclou les comissions de Gènere, Excursionisme i Protocol.

Pel què fa a l’Equip General de Sector, aquest curs estarà format per la Paula (Espurna), en Pau (Espurna de Gràcia), la Marta (GMM), la Laura (Turons) i en Sam (Totikap).

A més, també vam posar en marxa els Subsectors Bastard, 007 i Karbassó, que tindran les seves primeres reunions la setmana vinent.

Comencem el curs molt motivades, amb ganes d’apoderar el sector i fer d’aquest un espai participatiu i còmode per a tothom!