L’intercanvi internacional tindrà lloc a Lärz entre el 29 de juliol i el 10 d’agost del 2019.

Com cada any, l’entitat alemanya Soziale Bildung organitzarà a l’estiu l’Art Camp, una trobada internacional en què participaran cinc entitats de cinc països diferents:

  • Rodowo (Polònia)
  • Arciragazzi (Itàlia)
  • Cemea Pays de la Loire (França)
  • Esplais Catalans (Catalunya)
  • Soziale Bildung (Alemanya)

L’activitat es durà a terme entre el 29 de juliol al 10 d’agost a les instal·lacions de l’entitat acollidora a Lärz, ciutat del nord d’Alemanya, a una hora i mitja de Berlín. El títol de l’estada serà «el poder de l’educació», centrant-se en l’educació i els Drets Humans. El tema es treballarà tant de forma teòrica (a través d’eines per desenvolupar les demandes del sistema educatiu d’Europa, l’intercanvi d’experiències sobre educació i interculturalitat, etc.) com de forma pràctica a través de tallers d’art i de l’organització final conjunta d’una representació teatral, entre moltes més activitats lúdiques.

Altres anys alguns esplais d’Esplac han participat d’aquest campament i podeu trobar aquí vídeos i fotos d’altres edicions:

Art camp 2015

Art camp 2016

I aquí, el recull de fotos i vídeos d’altres anys!

Informació pràctica:

Títol: Art Camp – “The power of Education”

Lloc: Lärz (a 150 km de Berlín, Alemanya)

Dates: 29.07.2019- 10.08.2019

Edats: de 14 a 17 anys

Places: 12 participants + 2 monis

Preu: 50 euros per persona. El viatge està subvencionat (fins a màxim 275 euros per persona participant) de manera que hi ha reemborsament per transport.

Per a més informació: internacional@esplac.cat

Si voleu gaudir d’aquesta fantàstica experiència amb altres grups de joves d’arreu d’Europa, inscriviu-vos al formulari: