L’activitat se centrarà en l’educació emocional i tindrà lloc del 25 de març a l’1 d’abril al Masnou

“Feel the thrill!” (sentir l’emoció). Aquest és el títol del training course d’Esplac del 2018 i és el que volem que visquin les participants i les formadores que en prenguin part. Després de treballar l’educació emocional en diversos àmbits propers (com l’Escola d’Esplac, les formacions de monitors i monitores i en articles del Som Esplai), volem donar-hi una perspectiva internacional i abordar el tema amb persones d’altres cultures, probablement amb enfocaments i metodologies diferents.

És per això que des d’Esplac, i gràcies a un ajut concedit pel programa Erasmus+, estem organitzant una formació sobre educació emocional per a participants de deu organitzacions de països diferents: Kinderfreunde (Àustria), Die Falken (Alemanya), DO Fenix (Eslovàquia), Georgian Falcons (Georgia), Arcirragazzi (Italia), Rota Jovem (Portugal), Soziale Bildung (Alemanya), Sokoli (Eslovènia), Woodcraft Folk (Regne Unit) i com no, Esplais Catalans (Catalunya). Una trobada que tindrà lloc entre el 25 de març i l’1 d’abril a l’alberg Josep Maria Batista i Roca, al Masnou.

Convocatòria per a participants
Podeu conèixer més detalls de la formació i de les condicions i els requisits per participar-hi en aquest enllaç.

Informació bàsica de la formació:

  • Dates: del 25 de març a l’1 d’abril
  • Lloc: alberg Josep Maria Batista i Roca, al Masnou.
  • Nombre de participants: 22 (3 places per a monis Esplac + 1 plaça de voluntari de suport).
  • Fi del termini d’inscripció: dilluns 29 de gener

Convocatòria per a formadors/es
També hem obert un procés per incorporar quatre formadors/es que vulguin formar part de l’equip pedagògic del curs, de manera remunerada. Dels quatre formadors/es, dos seran de fora i dos d’Esplac. Els detalls de la convocatòria els trobareu en aquest enllaç. La finalització del termini per presentar candidatura és el divendres 26 de gener.

Per a dubtes, no dubteu a escriure a internacional@esplac.cat. Som-hi!