Si sou un grup de joves que vindreu a l’Esplaiada 2022, us agrada la música, la festa i voleu pujar a l’escenari, no us ho penseu més i participeu en el concurs de PD’s!

Des de l’organització de l’Esplaiada estem organitzant un concert per al grup de joves (entre 15 i 18 anys) per a la nit del dissabte 7 de maig, i volem que aquest us el sentiu vostre!

Per això, hem organitzat un concurs de PD’s (punxadiscos) que es farà a través de l’Instagram de l’Esplaiada @elefant.fan. En aquest compte, entre totes i tots votarem i decidirem la o les persones PD’s escollides i com volem que sigui la festa!

Que què heu de fer per a participar?

Molt fàcil! Només cal que us llegiu amb atenció les bases del concurs i envieu la vostra candidatura en format vídeo a organitzacio@esplac.cat.   Teniu fins al 24 de gener!

A més a més, hi haurà un comitè de valoració que s’encarregarà de valorar les candidatures i les llistes de reproducció que enviïn els grups per:

  • Vetllar que no hi hagi discriminació envers cap col·lectiu vulnerable o oprimit
  • Vetllar que hi hagi presència de veus femenines a les cançons
  • Valorar si els grups autors de les cançons encaixen amb els valors d’Esplac
  • Vetllar perquè hi hagi diversitat a dalt de l’escenari

Si vols formar part del comitè de valoració, escriu un correu a organitzacio@esplac.cat i escriu com a assumpte: “Comitè Valoració Esplaiada 2022”.