Les monitores i monitors del Sector Ripollès, Osona i Moianès es reuneixen a Castellterçol per a formar-se i estrènyer vincles.

El diumenge 10 de març algunes monitores i monitors del Sector Ripollès, Osona i Moianès van anar a passar el dia als locals de l’Esplai Draks a Castellterçol. La jornada va començar a les 10h amb els esplais Draks, el Creixent i el Casalot rebent una formació a càrrec de l’Escola Lliure el Sol sobre finançament ètic i va ser molt profitosa per conèixer els aspectes bàsics del finançament als esplais i com fer-ho de la manera més fidel possible als valors dels mateixos.

Un cop acabada la formació, va ser el moment de la calçotada. Amb l’ajuda i les aportacions dels esplais assistents, i amb l’incorporació de l’esplai 100 Teies, monitores i monitors van poder gaudir d’un magnífic àpat típic de l’època hivernal amb els calçots com a punt central. Així doncs, un total de 4 esplais i vora 20 monis van participar d’alguna forma o altra d’una nova edició de la ja consolidada calçotada formativa del ROM!