La nostra entitat sòcia austríaca, els Kinderfreunde, ens conviden a participar al International Camp 2017 que tindrà lloc del 15 al 29 de juliol en un terreny d’acampada a Döbriach

Per a tots els esplais que no vam poder anar a l’IFM Camp, aquesta pot ser l’oportunitat de viure una experiència semblant, en aquest cas a Döbriach, al sud d’Àustria! Kinderfreunde convida a Esplac a l’Internacional Camp 2017.

Amb el lema «Children’s Republic of Döbriach – that’s how we change the world!» el programa d’activitats estarà basat en activitats centrals que es proposaran a tots i totes les participants, combinat amb activitats i tallers que seran proposats pels propis participants. Durant el campament, s’aplicarà un model de participació en la que cada «village» tindrà els seus representants, infants i/o joves, elegits democràticament, i en el que els infants podran votar quines són les activitats que volen fer. El campament estarà pensat per tot tipus de grups a partir dels 6 anys endavant.

El terreny d’acampada, el Falkencamp, es va constituir com a tal al 1949 i compta amb instal·lacions sanitàries, escenari per actes centrals, petita cafeteria, una torre i petit centre sanitari. Està situat a la regió de la Caríntia, als Alps austríacs, en plena naturalesa i té platja pròpia en un llac.

El campament tindrà un cost de 280 euros per dues setmanes incloent 3 àpats al dia. Hi ha la possibilitat de participar només una setmana per 145 euros. El transport córre a càrrec de cada organització. Ens podem ajuntar tots els esplais interessats i, amb l’ajut d’Esplac, llogar un autocar conjuntament.

Per tots els esplais que no van poder anar a l’IFM Camp, aquesta és una manera de viure una experiència semblant, tot i que amb un format més petit. Mireu aquest vídeo per veure com va ser l’any anterior. Les entitats convidades són els Woodcraft Folk (Regne Unit), els Nuoret Kotkat (Finlàndia), els Die Falken (Alemanya) i els Faucons Rouges (Bèlgica).

INFORMACIÓ PER A INSCRIURE’S

Els interessats podeu escriure a internacional@esplac.cat i iniciar el procés d’inscripció. Us adjuntem uns documents a on trobareu tota la informació necessària: