L’entitat Woodcraft Folk celebra un campament internacional d’estiu al Hallowtree Scout Activity Centre. Vols participar-hi amb el teu esplai?

T’agradaria marxar amb el teu grup d’esplai de campaments internacionals? Aquesta és la teva oportunitat! Una entitat amiga d’Anglaterra, Woodcraft Folk, organitza per aquest estiu uns campaments on es trobaran moltes entitats d’arreu del món. L’activitat tindrà lloc del 10 al 17 d’agost en un indret envoltat de bosc, prop del riu i ple de rutes i excursions per fer. L’espai, a més, és accessible en transport públic!

Tots els grups d’edats hi són benvinguts, fins i tot els més petits! L’entitat té una llarga experiència en organitzar campaments comunitaris, amb la idea de crear una comunitat cooperativa, per tal de viure, aprendre noves maneres de fer i conèixer gent. Ofereixen moltes facilitats, s’hi pot accedir amb tren o bus, posen tendes per tothom i hi ha dutxes i lavabos.

A banda d’anar-hi com a grup, també podeu participar-hi com a voluntaris (ajudant en certes tasques)!

Les taxes de participació suggerides depenen de les dates que escolliu i del vostre rol en el camp.

Campament sencer: 10 al 17 d’agost (100 £ per participants i 50 per voluntaris)

Mig campament: del 10 al 14 d’agost (60 £ per participants i 30 per voluntaris) o del 14 al 17 d’agost (45 £ per participants i 22.50 per voluntaris)

Per a més informació i inscripcions contacteu amb internacional@esplac.cat / 93 302 61 03 / 637 04 42 26