Avui 14 de desembre hem iniciat la campanya a Goteo.org per autofinançar el conte il·lustrat: I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai!

Avui dimarts 14 de desembre s’ha iniciat una campanya de Goteo.org, des d’Esplais Catalans, per autofinançar el conte il·lustrat: I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai. El conte vol reivindicar la tasca educativa que fan els esplais arreu del territori, així com convertir-se en un llibre d’aventures dedicat a la infància. 

Des de l’entitat es vol aconseguir una recaptació de 5500€ mínims, que permetrien la creació, edició i impressió del conte i la distribució posterior a llibreries, biblioteques i centres educatius, entre d’altres.

I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai

El conte s’inicia un dissabte d’esplai a la tarda, en què un grup d’infants s’endinsa en la meravellosa aventura de fer esplai. El conte il·lustrat és una història d’aventures que vol emocionar als infants mentre la llegeixen i amb la qual, a la vegada, puguin aprendre els valors transmesos a l’esplai.

Un dels objectius claus del conte és traslladar al lector directament a les emocions que es viuen els dissabtes d’esplai i animar-lo a conèixer que hi ha darrere d’aquestes activitats.

El conte il·lustrat, també està pensat com a homenatge a aquelles persones que s’han involucrat mitjançant el voluntariat en projectes com els de l’esplai. A més, evidencia el voluntariat, la transformació social i l’educació en valors com a elements necessaris per seguir desenvolupant projectes d’educació en el lleure i associacionisme educatiu

Celebrem el 40è aniversari

El projecte s’està realitzant des de la comissió del 40è aniversari d’Esplais Catalans, conformada per persones voluntàries de l’entitat i comptarà amb els dibuixos de la il·lustradora Mireia Pujol Riera. A més, es compta amb la col·laboració de Goteo.org, per autofinançar projectes concrets amb rerefons social, així com amb l’editorial Pol·len Edicions, que serà encarregada de l’edició, impressió i distribució del conte il·lustrat.

La idea neix en el marc del 40è aniversari de l’entitat, i vol apostar per transmetre la importància de comptar amb els esplais d’arreu del territori per seguir educant en valors. Al cap i a la fi, es vol evidenciar com els jocs i el mètode vivencial són un fort motor de canvi, amb la ferma convicció que l’esplai és un espai essencial i imprescindible per la transformació social.

Si la campanya es realitza amb èxit, es preveu una presentació del conte el proper 22 d’abril, que servirà com a tret de sortida per a la seva distribució.

Durant les setmanes vinents podreu seguir totes les novetats del conte il·lustrat a la pàgina web de Goteo.org. A més, tindreu tota la informació actualitzada a les nostres xarxes socials d’Instagram i Twitter.